Vetbion probiotik za pse i mačke, 20 kesica

Vetbion probiotik za pse i mačke, 20 kesica

Vetbion probiotik za pse i mačke, 20 kesica

Vetbion probiotik za pse i mačke, 20 kesica

1.837,00 RSD

Na lageru

1.837,00 RSD

  • Probiotik za pse i mačke
  • Uspostavlja normalno funkcionisanje crevnog trakta
  • Sprečava dijareje, nadutost, loše varenje
  • Štiti i poboljšava imuni sistem
  • Preporučljiv kod terapije antibioticima
  • Pogodan za sve uzraste i rase
  • Jedna kesica na dan
  • Pakovanje sadrži 20 kesica
Šifra proizvoda: LP7750 Oznake: , Brend:
Frendli popust na količinu
1 2-4 5-9 10+
-0% -3% -7% -10%

Opis

Vetbion je jedinstveni probiotik namenjen psima i mačkama. Sadrži kombinaciju probiotske kvasnice Saccharomyces boulardi  i probiotske bakterije Bacillus subtilis. Pored ovih probiotskih kultura sadrži i cink (Zn), magnezijum (Mg) i vitamin D3. Zahvaljujući posebnom sastavu, pogodan je za pse i mačke svih uzrasta. Proizvod je dostupan u pakovanju od 20 kesica.

Upotreba

Vetbion probiotik za pse i mačke se upotrebljava kod: dijareje, meke i sluzave stolice, gasova i nadutosti, poremećaja varenja, slabog apetita i nedostatka energije, čestih alergija i slabog imunog sistema. Psebno se preporučuje za vreme trajanja terapije antibioticima.

Delovanje

Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja vezuje loše bakterije i njihove toksine pa samim tim eliminiše uzročnike dijareja i pomaže uspostavljanje normalnog rada digestivnog trakta.

Podrška imunom sistemu

Kod pasa i mačaka 70 – 80 % ćelija imunog sistema se nalazi u digestivnom sistemu. Imuni sistem creva je stoga najveći sistem odbrane u telu. U crevima se formira visoko efikasna zaštita stvaranjem sekretornog imunoglobulina koji štiti organizam pasa i mačaka od patogena i opasnih klica.Sekretorni imunoglobulin se nalazi na sluzokožama creva, usta, nosa, respiratornih i urogenitalnih organa i ima zadatak da se veže za alergene, bakterije, viruse i ostale mikrobe i zaštiti organizam od štetnih mikroorganizama iz spoljašnje sredine. Probiotska bakterija Bacillus subtilis koju sadrži Vetbion probiotik je poznata kao imuno stimulator koji uspostravlja i pomaže normalno funkcionisanje crevnog trakta a samim tim obezbeđuje podršku imunom sistemu. Podršku imunom sistemu takođe pružaju cink, magnezijum i vitamin D3. Cink smanjuje dužinu trajanja dijareja, poboljšava apsorpciju vode i elektrolita i na taj način sprečava mogućnost dehidratacije. Istovremeno pomaže regeneraciju epitela creva ,obnavlja njegove funkcije i snažno pomaže imunitet. Magnezijum je jedan od najvažnijih minerala, sprečava grčenje creva  smiruje njihov rad dok vitamin D3 pomaže u komunikaciji između dobrih mikroorganizama i domaćina.

Doziranje:

Jedna kesica na dan.

* Doziranje po uputstvu se odnosi na pse i mačke nezavisno od starosti, stanja i telesne mase.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Vetbion probiotik za pse i mačke, 20 kesica”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas ( 09 - 20 h )
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend