OROPHARMA sredstvo za zaštitu perja ptica No-Pick

OROPHARMA sredstvo za zaštitu perja ptica No-Pick

OROPHARMA sredstvo za zaštitu perja ptica No-Pick

OROPHARMA sredstvo za zaštitu perja ptica No-Pick

1.260,00 RSD

Trenutno nema na stanju

1.260,00 RSD

Oropharma No-Pick je sprej gorkog ukusa koji sprečava čupanje perja.

Ovaj proizvod sprečava odrasle ptice da čupaju perje svojim mladima, pomaže u sprečavanju kljucanja perja i samopovređivanja.

Dostupnost: Trenutno nije na zalihama Šifra proizvoda: VL3558 Oznake: , , Brend:

Opis

Oropharma No-Pick je sprej gorkog ukusa koji sprečava čupanje perja.

Ovaj proizvod sprečava odrasle ptice da čupaju perje svojim mladima, pomaže u sprečavanju kljucanja perja i samopovređivanja. Kljucanje perja kod vaših ptica moze biti prouzrkovano brojim faktorima. Možemo napraviti jasnu razliku između čupanja perja mladim pticama od strane roditelja i kljucanja sopstvenog perja primarno psittacidae ptica. No-pick vrlo efektno sprečava roditelje ptice da čupaju perje mladim pticama. Ovaj sprej koji se lako koristi, ima izrazito gorak ukus sto odvraća roditelje ptice da čupaju perje.

U slučajevima hroničnog čupanja perja postoje mnogi uzroci. To može biti rezultat stresa, frustracije, nedostatka nekih elemenata u ishrani ili kombinacija više faktora. Konsultujte veterinara kako bi došli do pravog uzroka problema jer sprečavanje automatskog refleksa za čupanje perja zahteva sveobuhvatni pristup rešavanju problema. Pored obezbeđivanja dodatnih aktivnosti vasoj ptici, adaptiranja uslova života njenim potrebama, uvođenja adekvatne ishrane i redovnog kupanja No-pick pruža dodatnu podršku jer će zbog njegovog ekstremno gorkog ukusa ptica odustati od čupanja svog perja.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “OROPHARMA sredstvo za zaštitu perja ptica No-Pick”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend