OROPHARMA kondicioner perja ptica Jungle Shower

OROPHARMA kondicioner perja ptica Jungle Shower

OROPHARMA kondicioner perja ptica Jungle Shower

OROPHARMA kondicioner perja ptica Jungle Shower

1.620,00 RSD

Na zalihama

1.620,00 RSD

Oropharma Jungle Shower je sprej sa aloe verom za sjajno perje i zdravu kožu. Ovaj proizvod za negu čisti perje, vraća ravnotežu vlage kože i perja, ograničava gubitak prašine i pomaže da koža bude zdrava.

Dodaj u želje

Opis

Oropharma Jungle Shower je sprej sa aloe verom za sjajno perje i zdravu kožu. Ovaj proizvod za negu čisti perje, vraća ravnotežu vlage kože i perja, ograničava gubitak prašine i pomaže da koža bude zdrava. Biljka aloe vera sadrži više od 200 različitih aktivnih supstanci, uključujući mono- i polisaharide, enzime, minerale, vitamine, aminokiseline i brojne bioaktivne supstance koje su izuzetno važne za održavanje vitalne i zdravije ptičje kože i perja. Aloe vera je poznata po svojim hidratantnim karakteristikama koje vraća prirodnu ravnotežu vlage u perju, a takođe podržava izdržljivost perja bez oštećenja prirodnog sloja masti na perju.

Uputstvo za upotrebu:

Naprskajte pticu sa prskalicom.

Pet ptica:
– Tokom zimske sezone: jednom nedeljno.
– Tokom drugih perioda: dva puta nedeljno.

Izložbene ptice:
– Jedan dana pre izlaganja.
– Na dan povratka sa izložbe.
– Tokom pripremnog perioda: svakih 2 do 3 dana.

Kompozicija:
Izvadak Aloe vere
Esencija limuna.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “OROPHARMA kondicioner perja ptica Jungle Shower”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte
MrPET WUpWhatsApp
MrPET ViberViber