NATURE Degu hrana za degu glodara

NATURE Degu hrana za degu glodara

NATURE Degu hrana za degu glodara

NATURE Degu hrana za degu glodara

524,00 RSD1.799,00 RSD

Na zalihama

524,00 RSD1.799,00 RSD

Degu Nature je kompletna hrana prilagođena svim nutritivnim zahtevima degua. Ovaj vrhunski spoj prirodnih komponenti sadrži sve bitne hranjive materije, vitamine, minerale i amino kiseline koje su potrebne vašem ljubimcu za zdrav i bezbrižan život pun vitalnosti.

Očisti

Opis

Degu Nature je kompletna hrana prilagođena svim nutritivnim zahtevima degua. Ovaj vrhunski spoj prirodnih komponenti sadrži sve bitne hranjive materije, vitamine, minerale i amino kiseline koje su potrebne vašem ljubimcu za zdrav i bezbrižan život pun vitalnosti. Degu Nature sadrži vlakna, lekovito bilje, povrće i sve dodatke koji su korisni za zdravlje.
Odličan je za varenje, dobru oralnu higijenu, sjajnu dlaku i savršeno zdravlje. Velika raznolikost prirodnih sastojaka garantuje dobar ukus i dobru jestivost. Ne sadrži peletirane granule, cela zrna i šećere!

Uputstvo za upotrebu:
Preporučeni dnevni obrok za degua u proseku iznosi 30 grama. Obavezno obezbediti svakodnevno svežu hranu i vodu za piće. Takođe svakodnevno treba davati dovoljnu količinu sena.

Sastojci:
Sirovi proteini 14%
Sirova mast 3,5%
Sirova vlakna 15%
Sirovi pepeo 6%
Kalcijum 0,80%
Fosfor 0,55%
Lizin 0,62%
Metionin 0,23%
Vitamin A 12.000 IJ/ kg
Vitamin D3 1.500 IJ/kg
Vitamin E 40 mg/kg
Vitamin C 85 mg/kg
Bakar sulfat 11 mg/kg.

Sastav:
Derivati biljnog porekla
Povće
Ekstrakti biljnih proteina
Minerali
Semenke
Kvasac
Fruktooligosaharidi
Lekovito bilje
Ekstrakt Nevena
Alge
Ekstrakt juke
Mananoligosaharidi
Ekstrakt semena grejpfruta.

Pakovanja:
Malo pakovanje 700 g
Pakovanje 2,3 kg.

Zemlja porekla: Belgija, EU.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Pakovanje / Težina

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “NATURE Degu hrana za degu glodara”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte
MrPET WUpWhatsApp
MrPET ViberViber