NATURE Chinchilla Fiberfood hrana za činčile

NATURE Chinchilla Fiberfood hrana za činčile

NATURE Chinchilla Fiberfood hrana za činčile

NATURE Chinchilla Fiberfood hrana za činčile

524,00 RSD2.499,00 RSD

Na zalihama

524,00 RSD2.499,00 RSD

Chinchilla Nature Re-balance je kompletna hrana prilagođena posebnim nutritivnim zahtevima činčila koje su osetljive na određene sastojke u hrani.
Idealna je za starije činčile, činčile sa niskim nivoom aktivnosti i gojazne činčile.

Očisti

Opis

Chinchilla Nature Fiberfood je kompletna hrana prilagođena posebnim nutritivnim zahtevima činčila koje su osetljive na određene sastojke u hrani.
Idealna je za starije činčile, činčile sa niskim nivoom aktivnosti i gojazne činčile. Ovaj vrhunski spoj prirodnih komponenti sadrži sve bitne hranjive materije, vitamine, minerale i amino kiseline koje su potrebne vašem ljubimcu za zdrav i bezbrižan život. Lagana formula garantuje uravnoteženu ishranu, a odsustvo celog zrna je idealno za životinje koje su sklone alergijama.
Chinchilla Nature Fiberfood sadrži žitarice, lekovito bilje, povrće i sve dodatke koji su korisni za zdravlje. Odličan je za varenje, dobru oralnu higijenu, sjajnu dlaku i savršeno zdravlje. Velika raznolikost prirodnih sastojaka garantuje dobar ukus i dobru jestivost. Ne sadrži peletirane granule!

Uputstvo za upotrebu:
U zavisnosti od veličine i starosti činčile prosečna preporučena dnevna porcija je od 30 do 45 grama. Obavezno obezbediti svakodnevno svežu hranu i vodu za piće. Takođe svakodnevno treba davati dovoljnu količinu sena.

Sastojci:
Sirovi proteini 14%
Sirova mast 2,50%
Sirova vlakna 15%
Sirovi pepeo 5,50%
Kalcijum 0,90%
Fosfor 0,55%
Lizin 0,65%
Metionin 0,23%
Vitamin A 13.000 IJ/ kg
Vitamin D3 1.500 IJ/kg
Vitamin E 40 mg/kg
Vitamin C 90 mg/kg
Bakar sulfat 11 mg/kg.

Sastav:
Derivati biljnog porekla
Povće
Ekstrakti biljnih proteina
Minerali
Voće
Semenke
Lekovito bilje
Kvasac
Fruktooligosaharidi
Ekstrakt Nevena
Alge
Ekstrakt juke
Mananoligosaharidi
Ekstrakt semena grejpfruta.

Pakovanja:
1 kg i 2,75 kg.

Zemlja porekla: Belgija, EU.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Pakovanje / Težina

,

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “NATURE Chinchilla Fiberfood hrana za činčile”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte
MrPET WUpWhatsApp
MrPET ViberViber