Kalcijum za pse – Cal De Phos – GOLD SERIA

Kalcijum za pse – Cal De Phos – GOLD SERIA

Kalcijum za pse – Cal De Phos – GOLD SERIA

Kalcijum za pse – Cal De Phos – GOLD SERIA

1.320,00 RSD2.390,00 RSD

Na zalihama

1.320,00 RSD2.390,00 RSD

JEDINSTVENI PREPARAT NA NAŠEM TRŽIŠTU. ŠTA TO KONKRETNO ZNAČI?

  • Bolja apsorpcija i veća biodostupnost
  • Onemogućava formiranje nerastvornog kompleksa
  • Ne reaguje sa ostalim mikroelementima
  • Ne smanjuje količinu želudačne kiseline
  • Olakšava metabolizam
  • Sa manjim količinama postiže bolje rezultate

Pakovanje: 60 tableta, 90 tableta

Frendli popust na količinu
  1 2-4 5-9 10+
60 tbl. -0% -3% -5% -7%
90 tbl. -0% -3% -5% -7%
Očisti
Dodaj u želje

Opis

Cal De Phos GOLD je visokokvalitetan kalcijumski preparat za pse koji povećava nivo kalcijuma u krvi, i omogućava pravilan rast pasa i formiranje strukture skeletnog sistema.

Da li znate da je kalcijum OBAVEZAN dodatak ishrani za sve štence i mlade pse uzrasta od 1 do 12 meseci starosti. Ovo se naročito odnosi na pse gigantskih i srednjih rasa! Kod štenadi i mladih pasa nije izgrađen onaj deo kostiju koji će imati svrhu magacina za regulaciju kalcijuma, pa im je zbog toga svakodnevno potrebna relativno velika količina kalcijuma i drugih minerala.

Ovo je jedini preparat na našem tržištu koji u svom sastavu, pored fosfora, magnezijuma i vitamina D3, sadrži HELATNI KALCIJUM. Preparat sadrži navedene komponente u optimalnom, potrebnom obliku i pruža maksimalnu učinkovitost.

Helatni oblik = višestruko efikasnija apsorpcija i bolja iskoristivost

Da li znate da je kalcijum OBAVEZAN dodatak ishrani za sve štence i mlade pse uzrasta od 1 do 12 meseci starosti. Ovo se naročito odnosi na pse gigantskih i srednjih rasa! Kod štenadi i mladih pasa nije izgrađen onaj deo kostiju koji će imati svrhu magacina za regulaciju kalcijuma, pa im je zbog toga svakodnevno potrebna relativno velika količina kalcijuma i drugih minerala. Zbog sporijeg rasta kostiju male rase pasa imaju mnogo šire postavljene granice kalcijuma u ishrani, za razliku od velikih rasa pasa.

Da bi se sprečilo krivljenje nogu kod pasa i deformacije skeletnog sistema, stroga preporuka je da se redovna ishrana obogati dodatnim unosom kalcijuma na dnevnom nivou. Kod velikih rasa pasa i pasa koje naglo i brzo izrastaju, mnogo veće su i potrebe za dodatnim kalcijumom.

Veoma je važno da su kalcijum i fosfor u ishrani zastupljeni u pravilnom odnosu (Ca : P = 1:1 do 2 :1). Nemoguće je kroz normalnu ishranu doći do optimalnog odnosa ovih minerala i preporučene količine kalcijuma. Zbog toga je Cal De Phos idealno izbalansiran kalcijumski preparat, jer sadrži optimalan odnos svih potrebnih elemenata.

Iako se Cal De Phos preporučuje svim rasama pasa, postoje rase kod kojih je dodani unos kalcijuma obavezan. Neke od tih rasa su: Kane Korso, Argentinska doga, Američki Staford, Nemačka doga, Doberman, Nemački ovčar, Rotvajler, Azijat, Bernardinac, Šarplaninac, Bul terijer, Bokser, Akita, Labrador… i svi drugi srednji, veliki i teški psi.

Zemlja porekla: Srbija – KUPUJMO DOMAĆE!

Način upotrebe:

Pakovanje od 60 tableta – 1 tableta na 10 kg telesne težine, jednom dnevno.

Pakovanje od 90 tableta – 1 tableta na 15 kg telesne težine, jednom dnevno.

Napomene:

Po prestanku razvoja koštanog sistema u periodu posle 1. godine potrebno je isključiti dodavanje mineralnih dodataka, jer se resorbcija prevelike količine kalcijuma taloži u kostima i može uzrokovati različite smetnje u normalnom razvoju.

Ometano je sazrevanje kostiju i mogu se pojaviti bolesti kao što su osteohondroza i displazija. Pored toga javljaju se i nepravilnosti u razvoju raznih hrskavičnih delova, koje se iskazuje u vidu ukrivljenosti i rotaciji prednjih nogu.

SASTAV 100 g 1 tbl. 1300 mg (pakovanje od 60 tableta) 1 tbl. 2000 mg (pakovanje od 90 tableta)
Ca 14.3 g 200 mg 300 mg
P 6.1 g 74 mg 110 mg
Mg 5 g 65 mg 100 mg
Vitamin D3 100.000 i.j. 1.300 i.j. 2.000 i.j.

Dodatne informacije

Pakovanje / Težina

,

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Kalcijum za pse – Cal De Phos – GOLD SERIA”

Dodali ste proizvod u korpu:

Send this to a friend