IMAC kavez za ptice Camilla

IMAC kavez za ptice Camilla

IMAC kavez za ptice Camilla

5.877,00 RSD5.954,00 RSD

Na lageru

5.877,00 RSD5.954,00 RSD

Zemlja porekla: Italija, EU

Šifra proizvoda: - Oznake: , Brend:
Očisti

Opis

Kavez Camilla je kavez za kanarince, papagaje i male egzote sa pravougaonom bazom, prostran, uključuje postolje, u smeđoj plastici za mesinganu i plavi stalak za verziju u beloj boji, sa pokretnim točkovima.
Kavez se lako i brzo čisti zahvaljujući plastičnom dnu sa uklonjivom fiokom za prljavštinu. Camilla se može nabaviti u kompletu sa sledećim dodacima: četiri pojilice/hranilice Mia od providne plastike, posuda za piće Tweety 100 i tri stajalice u obliku grana koje vam omogućavaju da neprestano menjate zahvat, čineći upotrebu sličnom onoj koja se nalazi u prirodi.

Udaljenost između žica na kavezu je 12,10 mm.

Dimenzije: 50 (širina) x 30 (dubina) x 57 (visina) cm.

Zemlja porekla: Italija, EU.

Dodatne informacije

Opcija

,

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “IMAC kavez za ptice Camilla”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas ( 09 - 20 h )
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend