FORTAN dodatak ishrani za pse Cervicorn, 600 g

FORTAN dodatak ishrani za pse Cervicorn, 600 g

FORTAN dodatak ishrani za pse Cervicorn, 600 g

FORTAN dodatak ishrani za pse Cervicorn, 600 g

3.893,00 RSD

Na lageru

3.893,00 RSD

Cervicorn je proizveden iz koštane materije jelenskih rogova i sadrži između ostalog kalcijum fosfat i želatin. Namenjen je psima svih veličina i rasa. Kolagen koji se nalazi u koštanoj supstanci je posebno koristan i ima visok sadržaj kiselinskog hidrata koji jača mišiće.

Frendli popust na količinu
1 2-4 5-9 10+
-0% -3% -7% -10%

Opis

Cervicorn je proizveden iz koštane materije jelenskih rogova i sadrži između ostalog kalcijum fosfat i želatin. Namenjen je psima svih veličina i rasa. Kolagen koji se nalazi u koštanoj supstanci je posebno koristan i ima visok sadržaj kiselinskog hidrata koji jača mišiće. Ovaj preparat je danas od posebnog značaja jer održava zdravu probavnu funkciju i obezbeđuje optimalni peristalsis( talas kontrakcije i relaksacije cevastog mišićnog sistema, posebno prehrambenih kanala) i prolazak hrane kroz crevni trakt.

Sastav: sirovi proteini 36,0%, sirove masti 2,0%, sirov pepeo 54,5%.

Doziranje:

Do 5kg telesne težine = ½ kašičice dnevno

Do 10kg telesne težine = 1 kašičica dnevno

Do 20kg telesne težine = 2 kašičice dnevno

Do 30kg telesne težine = 3 kašičice dnevno

Do >30kg telesne težine = 4 kašičice dnevno

*zapremina kašičice je 2,0 g

Zemlja porekla: Nemačka, EU

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “FORTAN dodatak ishrani za pse Cervicorn, 600 g”
Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend