FoOlee EASEE furminator za pse i mačke

FoOlee EASEE furminator za pse i mačke

FoOlee EASEE furminator za pse i mačke

3.977,00 RSD4.864,00 RSD

Na lageru

3.977,00 RSD4.864,00 RSD

  • Furminator za ljubimce
  • Namenjen mačkama i psima
  • Veoma jednostavan i efikasan za upotrebu
  • Uklanja otpalu dlaku i podlaku
  • Smanjuje linjanje
  • Sprečava nakupljanje dlaka po nameštaju, garderobi, tepisima
  • Dostupan u više boja i veličina.

VIDEO

Očisti

Opis

Za razliku od običnih alata za uklanjanje dlake, Eazee odlikuje kompozitni plastični češalj sa glatkim, zaobljenim zubima.
Dakle, nema oštrih ivica koje mogu ogrebati vas ili vašeg ljubimca. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu Eazee, ne postoji rizik od povlačenja žive, zdrave dlake. Tako da će vaš ljubimac uživati svakodnevno negovanje. Da biste odbacili otpalu dlaku koju ste sakupili, samo povucite dugme nazad da biste je izbacili. Budući da je alat napravljen od materijala sa antistatičkim svojstvima, dlaka će sama skliznuti. Ovaj genijalan alat dizajniran je za uklanjanje 100% mrtve i 0% žive dlake.
Dolazi sa dva reverzibilna češlja. Beli češalj namenjen je svakodnevnom negovanju tanke ili guste dlake. Crni češalj je namijenjen intenzivnijem negovanju.
Jedan alat je sve što vam treba! Foolee Eazee dostupan je u šest živih boja koje ćete voleti!

NAJBOLJI I NAJNEŽNIJI – Patentirani kompozitni češalj omogućava nežno i efikasno iskustvo negovanja vašeg psa ili mačke.

LAKŠE I VIŠE EFEKTIVNO – Dizajnirano za uklanjanje 100% mrtve dlake i 0% žive dlake | Uključuje 2 reverzibilna češlja | Beli češalj je za svakodnevnu upotrebu | Crni češalj je za temeljno negovanje.

LAGANO I JEDNOSTAVNO – Aktivni palac omogućava lako otpuštanje nabora na alatu.

UNIVERZALAN – Najbolji alat za pse i mačke svih oblika, veličina i pasmina.

100% garancija na ZADOVOLJSTVO: ako vi i vaš ljubimac niste oduševljeni Eazee Deshedder-om, nudimo 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Zemlja porekla: Francuska, EU.

Dodatne informacije

Boja

, , , , ,

Dimenzija / Vel.

, ,

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “FoOlee EASEE furminator za pse i mačke”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas ( 09 - 20 h )
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend