DrVET Multivet, VITAMINSKO MINERALNI DODATAK 100 tbl

DrVET Multivet, VITAMINSKO MINERALNI DODATAK 100 tbl

DrVET Multivet, VITAMINSKO MINERALNI DODATAK 100 tbl

DrVET Multivet, VITAMINSKO MINERALNI DODATAK 100 tbl

796,00 RSD

Na lageru

796,00 RSD

VITAMINSKO MINERALNI DODATAK U ISHRANI PASA I MAČAKA
Sastav: Proteina 2,9%, masti 2%, Ca-kalcijuma 10%, P-fosfora 5%.

Frendli popust na količinu
1 2-4 5-9 10+
-0% -3% -7% -10%

Opis

VITAMINSKO MINERALNI DODATAK U ISHRANI PASA I MAČAKA

Sastav: Proteina 2,9%, masti 2%, Ca-kalcijuma 10%, P-fosfora 5%.
Sadrži po kg :
Vitamin A, retinol acetate 1.000.000 IU, Vitamin D3, cholecalciferol 100.000 IU, Vitamin E, alpha-tocopherol acetate 4.000 mg, Vitamin K3, menadione sodium bisulfite 200 mg, Vitamin B1, thiamine hydrochloride 300 mg Vitamin B2, riboflavine 600 mg Vitamin B6, pyridoxine hydrochloride 200 mg Vitamin B12, cyanocobalamin 40 mcg, Vitamin C, ascorbic acid 600 mg, Kalpan, Calcium D-pantothenate 250 mg, Niacin, Nicotinamide 500 mg, Biotin H2 10 mcg, Gvožđe-(Fe) sulfat 1.500 mg, Bakar-(Cu) sulfat 660 mg, Cink-(Zn) sulfat 2.700 mg, Mangan-(Mn) sulfat 2.000 mg, Magnezium-(Mg) oksid 1.000 mg, Kobalt-(Co) 20 mg, Jod-(I) 35 mg, Selen-(Se) 15 mg, Taurin 20.000 mg, Omega 3-(iz Schizochytrium limacinum) 6000 mg

Sadržaj pomoćnih supstanci: Pivski kvasac, Celuloza, Silikon dioksid, Magnezijum stearat.
Proizvod nije za ljudsku upotrebu. Čuvati van domašaja dece.
Redovna, dnevna preporučena doza:
1/2 tablete za mačke.
1 tableta na 10 kg telesne težine psa.
Pojačana-terapeutska, dnevna preporučena doza:
1 tablete za mačke.
2 tablete na 10 kg telesne težine psa.
1 tableta MULTIVET-a = 1.000 mg

Čuvati na suvom i tamnom mestu. Rok trajanja 24 meseci, utisnut na ambalaži.
100 TABLETA, Neto: 100 g.

MULTIVET

Psi i mačke su svakodnevno izloženi određenom fizičkom naporu i aktivnostima. Veoma često sama hrana koju koristimo u ishrani naših ljubimaca nije adekvatno nutritivno izbalansirana, pa se javljaju deficiti određenih minerala i vitamina u organizmu. Zato vlasnici pasa i mačaka za svoje ljubimce treba da koriste kao izvor mikro i makroelemenata jedan ovakav proizvod. Naše stručno, odgajivačko i izložbeno iskustvo nas je navelo na razvoj ovakvog proizvoda, kako bi zadovoljili potrebe ljubimaca koji su izloženi fizičkom naporu, kao i njihovu pripremu za izložbe i prezentaciju. Nivo minerala i vitamina je optimalan da zadovolji i najzahtevnijeg psa i mačku. Minerali su najčešće organskog (helatnog) oblika, koji predstavlja formu koju organizam najlakše iskoristi. Linolna, linolenska i arahidonska kiselina su uključeni u ovaj proizvod prvenstveno da bi se poboljšao zdravstveni status životinja. Naime, ove kiseline organizam ne može sam sintetisati ( esencijalne), pa je neophodno da se unose svakodnevno. Osnovni efekat ovih kiselina je pozitivan uticaj na zdravlje kože i kvalitet dlake, nivo holesterola i zdravstveni status kardiovaskularnog sistema, jačanje imuniteta kao i metabolizam i raspodela masti u organizmu.

Taurin je esencijalna aminokiselina u ishrani mačaka. Osnovna uloga ove aminokiseline je da podpomaže optimalan rad reproduktivnog sistema kao i čula vida. Nedostatak u hrani se vrlo brzo ispoljava pojačanim kvarenjem zuba, poremećajem reprodukcije, kardiovaskularnim poremećajima, gubitkom vida. Uključivanjem taurina u Multivet se omogućava zadovoljenje dnevnih potreba za ovom aminokiselinom.

Sportski i lovački psi u toku lovne sezone vrlo često ne dobijaju optimalne doze vitamina i minerala, pa se tako i njihov zdravstveni status vremenom pogoršava. Odrasli lovački psi mogu u toku lovne sezone dobijati i dvostruku dnevnu dozu Multiveta, kako bi prevazišli potencijalne zdravstvene probleme.

Multivet se pokazao dobro i u ishrani pasa koji su bili izloženi stresu, dugim transportima i promeni sredine. U takvim situacijama apetit pasa opada, pa se na osnovu toga depo i zalihe vitamina i minerala u organizmu smanjuju.

Broj sastojaka, kao i njihovi nivoi ukazuju da se radi o jednom kompleksnom i visoko kvalitetnom proizvodu, namenjenom ishrani pasa i mačaka. Iskustveno smo primetili da upotreba ovog proizvoda u ishrani ispoljava pozitivne efekte u prvom periodu korišćenja.

Iskustva koja smo stekli kao vrhunski odgajivači, doktori veterinarske medicine i nutricionisti koji se bave ishranom životinja kao i saveti koje dobijamo od profesora i stručnih saradnika katedre za ishranu Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu garantuju da će te uz naše proizvode doći do željenih rezultata.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “DrVET Multivet, VITAMINSKO MINERALNI DODATAK 100 tbl”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas ( 09 - 20 h )
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend