Dog Booster – energetski dodatak za pse

Dog Booster – energetski dodatak za pse

Dog Booster – energetski dodatak za pse

Dog Booster – energetski dodatak za pse

2.290,00 RSD

Na lageru

2.290,00 RSD

DOG BOOSTER omogućava

  • Lakše formiranje mišićne mase pri normalnoj ishrani
  • Nadoknađuje potrebne elemente u slučaju nedovoljne ili loše ishrane
  • Sprečava formiranje masnih naslaga
  • Daje dodatnu energiju u uslovima pojačanog treninga

Pakovanje: 90 tableta.

Frendli popust na količinu
1 2-4 5-9 10+
-0% -3% -7% -10%

Opis

DOG BUSTER je namenjen velikim i teškim rasama za pravilno formiranje telesne definicije, ispravku problema u razvoju kod loše ishrane, i kao energetski dodatak za vreme treninga i dresure kod radnih pasa.

Metionin je esencijalna aminokiselina neophodna je za sintezu kreatina, koji učestvuje u stvaranju energije i mišićne mase. Pored toga, metionin podiže nivo glutationa, antioksidanta koji se troši tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti.

Lizin je jedna od dvadeset esencijalnih aminokiselina koje se prirodno nalaze u proteinima životinjskog porekla. Neophodan je za stvaranje antitela, hormona, enzima i vezivnog tkiva. Važan je za pravilan rast i razvoj skeleta dece, a za odrasle je važan jer pomaže apsorpciju i skladištenje kalcijuma, učestvuje u stvaranju kolagena i drugih vlaknastih proteina neophodnih za obnavljanje tkiva.

Triptofan je prirodni relaksant,pomaze kod problema sa nesanicom tako sto poboljsava san;smanjuje anksioznost I depresiju;pomaze pri lecenju migrene;poboljsava imuni sistem;smanjuje rizik od grceva musculature arterija I miokarda;u kombinaciji sa lizinom smanjuje nivo holesterola.

Treonin je vazan sastojak kolagena,elastina I enamel proteina ;sprecava stvaranje naslaga masti u jetri;poboljsava funkciju digestivnog trakta,poboljsava metabolizam I asimilaciju.

L-karnitin se koristi za povećanje oslobađanja energije (u slučaju povećanog napora, intenzivnog treninga, jer se sagorevanjem masti oslobađa velika količina energije)

TAURIN poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina, sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak, neophodan je za rehidraciju ćelija, daje ćelijama veći volumen.

MSM (metil-sulfonil-metan) je prirodni, jestivi oblik sumpora koji igra važnu ulogu u formiranju kolagena, keratina, hrskavice i elastina koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, noktima.

Zemlja porekla: Srbija – KUPUJMO DOMAĆE!

Način upotrebe: davati 1 tbl. dnevno.
Na 10 kg telesne mase od drugog meseca do pete godine.
Starijim psima preko 8 godina ne treba davati u dužem vremenskom intervalu osim po preporuci veterinara.

SASTAV 100 g 1 tbl. 2200 mg
Methionine 400 mg
L-Lysine 350 mg
Threonine 250 mg
Tryptophane 100 mg
L-Carnitine 150 mg
Taurine 100 mg
MSM 100 mg
OSTALO 750 mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Dog Booster – energetski dodatak za pse”
Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend