CRISPY hrana za male životinje Snack Popcorn

CRISPY hrana za male životinje Snack Popcorn

CRISPY hrana za male životinje Snack Popcorn

CRISPY hrana za male životinje Snack Popcorn

356,00 RSD949,00 RSD

Na zalihama

356,00 RSD949,00 RSD

Crispy Snack Popcorn je lagan i lep dodatak ishrani za zečeve i druge glodare. Sadrži ukusne komadiće sa povrćem, hrskave pahuljice i pržena zrna… Ovo je gurmanska mešavina za vašeg voljenog ljubimca.

Očisti

Opis

Crispy Snack Popcorn je lagan i lep dodatak ishrani za zečeve i druge glodare. Sadrži ukusne komadiće sa povrćem, hrskave pahuljice i pržena zrna… Ovo je gurmanska mešavina za vašeg voljenog ljubimca. Ovakve poslastice čine obrok raznovrsnijim i jačaju vezu između vas i vašeg ljubimca.

Ovaj proizvod dolazi u kesicama sa zip sistemom zatvaranja koji obezbedjuje svežinu. Prepoznatljiv je po svom upečatljivom svetlo plavom pakovanju. Nemojte da razmišljate i ponesite jednu kesicu kući. Vaš ljubimac će vam biti zahvalan.

Ne zaboravite da obezbedite vašem ljubimcu i glavni deo obroka uz Crispy poslastice koje su dodaci ishrani. Sigurno postoji Crispy Muesli ili Crispy Pellets koji odgovara vašem ljubimcu.

Uputstvo za upotrebu:
Davati do 25% od dnevnog obroka. Zapamtite da samo kompletne hrane kao što su Crispy Muesli i Crispy Pellets sadrže sve ono što je vašem ljubimcu potrebno. Poslastice su samo dodatak ishrani!

Davati svežu hranu i vodu svakog dana. Obezbediti dovoljnu količinu sveže vode.

Sastav:
Proteini 10%
Masti 3,5%
Sirova vlakna 4%
Sirovi pepeo 2,5%
Kalcijum 0,35%
Fosfor 0,35%
Vitamin A 500 IJ/kg
Vitamin D3 60 IJ/kg
Vitamin E 5 mg/kg
E1 (gvožđe) 5 mg/kg
E2 (jod) 0,1 mg/kg
E4 (bakar) 1 mg/kg
E5 (mangan) 4 mg/kg
E6 (cink) 3,5 mg/kg
E8 (selen) 0,01 mg/kg
Boje
Antioksidansi.

Sastojci:
Derivati biljnog porekla
Žitarice (25% kompresovanih zrna)
Povrće
Minerali
Semenje.

Zemlja porekla: Belgija, EU.

Dodatne informacije

Težina 0.65 kg
Pakovanje / Težina

,

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CRISPY hrana za male životinje Snack Popcorn”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend