CAVALOR sredstvo za negu konja ICE CLAY (GLINA)

CAVALOR sredstvo za negu konja ICE CLAY (GLINA)

CAVALOR sredstvo za negu konja ICE CLAY (GLINA)

CAVALOR sredstvo za negu konja ICE CLAY (GLINA)

11.990,00 RSD

Na zalihama

11.990,00 RSD

Cavalor Ice Clay je topla obloga obogaćena prirodnim satojcima i mineralima . Cavalor Ice Clay polako hladi i relaksira umorne tetive.

Opis

Cavalor Ice Clay je topla obloga obogaćena prirodnim satojcima i mineralima. Cavalor Ice Clay polako hladi i relaksira umorne tetive.

Upotreba:
– Brzo hlađenje: Aplikovati Cavalor Ice Clay u debljem sloju na noge ili tetive koje je potrebno relaksirati; pustiti Cavalor Ice Clay da se potpuno osuši.

Ice Clay se može ukloniti tvrdom četkom. Noge treba poprskati svežom vodom dok se ne ispere glina.
– Sporo hlađenje: aplikovati Cavalor Ice Clay na tetivu i staviti vlažan papir oko mesta namazanog glinom. Vezati bandaž oko papira. Lagano hlađenje će izazvati efekat zagrevanja, tzv. efekat toplo-vlažne komprese.

Napomena: Samo za spoljašnju upotrebu! Ne koristiti na inficiranoj koži i otvorenim ranama!

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR sredstvo za negu konja ICE CLAY (GLINA)”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend