CAVALOR Pow’red Performance dodatak ishrani za konje, 2 l

CAVALOR Pow’red Performance dodatak ishrani za konje, 2 l

CAVALOR Pow'red Performance dodatak ishrani za konje, 2 l

CAVALOR Pow’red Performance dodatak ishrani za konje, 2 l

8.990,00 RSD

Na zalihama

8.990,00 RSD

  • Dodatak ishrani za konje
  • Namenjen takmičarskim konjima sa većom energetskom potrebom
  • Obezbeđuje dodatne nutritijente koji pokreću vrhunski nastup
  • Veoma lako se apsorbuje kao dodatak dnevnoj ishrani
  • Obogaćem vitaminima, mineralima, aminokiselinama, masnim kiselinama
  • Sadrži visokokvalitetni vitamin C
  • Sadrži specijalno vezano gvožđe koje efektno povećava broj crvenih krvnih zrnaca
  • Daje brzo vidljive rezultate i ne sadrži zabranjene supstance
  • Pakovanje 2 l.
Šifra proizvoda: VL6114 Oznake: , Brend:

Opis

Cavalor Pow’red Performance se daje kao dodatak normalnoj ishrani vrhunskim takmičarskim konjima tokom treninga i takmičarske sezone zato što oni imaju povećanu potrebu za direktno raspoloživom energijom. Kondicija, trening i ishrana su osnovni elementi za odgovarajući nastup ali prava perfekcija dolazi od nutritivnih elemenata dostupnih u pravom trenutku. Ako ti elementi nedostaju to će imati negativan uticaj ne samo na nastup konja, već će i oslabiti prirodnu sposobnost oporavka konja što će svakako poremetiti njegovu opštu kondiciju. Cavalor Pow`red Performance obezbeđuje dodatne nutritijente koji pokreću vrhunski nastup. Kao celovit preparat veoma lako se apsorbuje kao dodatak dnevnoj ishrani. Dodatak ovog preparata je prfektan način da dovedete konja u dobru kondiciju na samom početku takmičarske sezone, kao i tokom i na kraju kad konji već počinju da kondiciono padaju. Cavalor Pow red Performance koriste vrhunski takmičarski konji u različitim disciplinama: galopske trke, kasačka takmičenja, preskakanje prepona, dresurno jahanje, trodnevna takmičenja, endurance…..

Sastav i sigurnost proizvoda
Ovaj tečni dodatak ishrani sadrži pažljivo odabrane vitamine,minerale,aminokiseline, masne kiseline i ostale sastojke. Još bliže Cavalor Pow red Performance sadrži:  vit. A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E, PP, C, folnu kiselinu, gvožđe, bakar, cink, mangan, kobalt, selen, kalcijum, fosfor…Velika aktivnost ovog preparata proističe iz veoma preciznog sastava i odnosa sastojaka koji se koriste. Osim značajnog sadržaja B vitamina, Cavalor Pow red Performance sadrži visokokvalitetni vitamin C i specijalno vezano gvožđe koje efektno povećava broj crvenih krvnih zrnaca-nosioca kiseonika na prirodan način bez nepoželjnih sporednih efekata koje često dodatak gvožđa može da izazove-povećanje koncentracije slobodno cirkulišućeg gvožđa koje može izazvati intoksikaciju na pr. oksidaciju mišićnih ćelija. Cavalor Pow red Performance daje brzo vidljive rezultate i ne sadrži zabranjene supstance.

Doziranje:
– ždrebad i poni konji 25 ml dnevno po životinji
– mladi konji 25 ml dnevno po životinji
– odrasli konji 50 ml dnevno po životinji
– konji u treningu 50 ml dnevno po životinji
– konji tokom takmičarske sezone 50 ml
Maksimalna doza po životinji je 100 ml po dnevno po životinji.

 

Deklaracija (pdf)

Zemlja porekla/uvoza: Belgija, EU.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR Pow’red Performance dodatak ishrani za konje, 2 l”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend