CAVALOR TAKE IT EASY antistres dodatak ishrani za konje

CAVALOR TAKE IT EASY antistres dodatak ishrani za konje

CAVALOR hrana za konje TAKE IT EASY

CAVALOR TAKE IT EASY antistres dodatak ishrani za konje

3.240,00 RSD

Na zalihama

3.240,00 RSD

  • Preparat za smirivanje konja
  • Smanjuje stres i anksioznost
  • Za konje koji su plašljivi tokom takmičenja
  • Za neke konje koji su suviše temperamentni tokom treninga
  • Za konje osetljive na stres
  • Za pastuve u sportu
  • Sa većom dozom L-triptofana koji se brzo apsorbuje uz pomoć grupe vitamina B
  • Većina konja dobro reaguje na ovaj preparat
  • Pakovanje: 5 x 60 ml
Šifra proizvoda: VLC6151 Oznake: , , Brend:

Opis

Veliki broj sportskih konja podbaci zbog stresa jer nisu u stanju da se fokusiraju na takmičenje.
Stres, nervoza, panika, nedostatak koncentracije je samo nekoliko naziva za veoma komplesan problem. Zbog složenosti problema još uvek nije nađena univerzalna formula za smirivanje, a da koncentracija konja ostane na maksimumu. (izuzetak su sedativi čija upotreba nije dozvoljena na takmičenjima).
Upuštajući se dublje u rešavanje složene prolematike Cavalor je uspeo da razvije proizvod Cavalor Take It Easy koji deluju na različite načine i omogućavaju postizanje veoma zadovoljavajućih rezultata.
Nakon testova tokom dve godine pokazalo se da je većina jahača bila naročito zadovoljna upotrebom ovog preparata, koji se može koristiti tokom takmičenja bez bilo kakvog rizika.

Sastav i sigurnost proizvoda:
Najvažnija komponenta Cavalor Take It Easy je velika doza L-triptofana. L-triptofan je aminokiselina i prirodno se nalazi u senu(mala doza). L-triptofan se brzo može apsorbovati uz pomoć grupe B vitamina, tako da omogućava primenu neposredno pre takmičenja.

Doziranje i aplikacija preparata:
Cavalor Take It Easy : u zavisnosti od stepena stresa dati 20-60 ml 24 h pre stresne situacije. Idealno bi bilo 20 ml noć pred , 20 ml jutro pre i 20 ml 1 sat pre takmičenja. Maksimalna doza je 180 ml dnevno i većina konja reaguje dobro na ovaj preparat.

Sastav:
Sirovi proteini 24.86 %, Sirova mast 0,1 %, Sirova Pepeo 0,20 %, Sirova vlakna 0.1 %, Magnezijum 0.003 %, Kalcijum 0,02 %, Fosfor 0,00 %, Natrijum 0.015 %, Vitamin A 3 450 IU / kg, Vitamin D3 542.40 IU / kg, Vitamin E 96,6 mg.

Pakovanje: Kutija sa 5 špriceva od 60 ml.

Deklaracija (pdf)

Zemlja porekla/uvoza: Belgija, EU.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR TAKE IT EASY antistres dodatak ishrani za konje”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend