CAVALOR SUPERFORCE dopunska hrana za konje, 20 kg

CAVALOR SUPERFORCE dopunska hrana za konje, 20 kg

CAVALOR hrana za konje SUPERFORCE

CAVALOR SUPERFORCE dopunska hrana za konje, 20 kg

3.388,00 RSD

Na zalihama

3.388,00 RSD

  • Visoko kvalitetna hrana za aktivne takmičarske konje
  • Za ekslozivne, kratke napore (preskakanje prepona, trke na kratke staze, cutting…)
  • PRO-YEAST sprečava pojavu kiselosti u crevima
  • Sa posebnim izborom ekskluzivnih žitarica
  • Sa posebnom mešavinom Omega 3 i 6 za sigurnu energiju
  • MUSCLE PLUS protiv stvaranja mlečne kiseline (kruti mišići)
  • Ekstra vitamin E, selen i vitamin B15
  • Ova mešavina podržava energiju, vrhunsko izvođenje i bolje opšte stanje
  • Pakovanje 20 kg
Šifra proizvoda: VLC6001 Oznake: , , Brend:

Opis

Superforce je visoko kvalitetna hrana za aktivne takmičarske konje koji moraju da proizvedu eksplozivne, kratke napore (preskakanje prepona, trke na kratke staze, cutting…). Tokom kratkih, intezivnih napora telo konja najviše troši šećere koje najviše dobija iz žitarica.
Što više žitarice – to više energije? Ne!
Ne sme se preterivati sa davanjem žitarica jer može doći do stvaranja prevelike količine mlečne kiseline, što dovodi do problema sa mišićima i varenjem. PRO-YEAST spečava pojavu kiselosti u crevima. Superforce sadrži poseban izbor ekskluzivnih žitarica vrhunskog kvaliteta i posebnu mešavinu Omega 3 i 6 masnih kiselina (= sigurna energija), dodatak posebnih amino kiselina i široki spektar vitamina, minerala i veoma lako svarljivih mikro elemenata.
Takođe sadrži i MUSCLE PLUS, koji se bori protiv stvaranja mlečne kiseline (kruti mišići). Muscle Plus se sastoji od ekstra vitamina E, selena i vitamina B15. Ova balansirana kombinacija znači da Superforce podjednako podržava energiju, vrhunsko izvođenje i opšte stanje.

Parenjem zrna uspevamo da poboljšamo probavljivost škroba u prednjem delu, od 5-50% do 85-90%. Ta zrnca putuju kroz želudac i tanko crevo sporije, omogućavajući probavnim enzimima više vremena da deluju na hranu. Otpušta se više hranjivih sastojaka u hrani da konj može da ih apsorbuje, a izbegavaju brza oslobađanja šećera i škroba, što je kritično za konje sa metaboličkim problemima.

ŠEĆER I ČUVANJE EKSPLOZIVNE ENERGIJE

Nestrukturni ugljeni hidrati (uključujući škrob i šećer) razgrađuju se i apsorbuju u tankom crevu, a zatim skladište kao glikogen u mišićima i jetri. Kada se od sportskog konja traži da poduzme kratke intenzivne napore, ova anaerobna aktivnost razgradit će glikogen u mišićima na mlečnu kiselinu. Superforce pruža konju energiju koja mu je potrebna da bi se dobro snašao tokom intenzivnih napora.

VITAMIN E I SELENIUM

Kombinacija dodatnog vitamina E i selena u Superforceu bori se protiv stvaranja mlečne kiseline i izbegava zakiseljavanje mišića. Dovoljna suplementacija selena i vitamina E korišćena je za sprečavanje poremećaja mišića (vezivanje) kod nekih konja.

Preporuka za hranjenje:

Uvek davati Superforce pored dovoljno (bar 5 kg) sena.

*Dnevni iznos po životinji

*Količina

Za trening i takmičenja:

0,8 kg na 100 kg telesne mase.

Za lagani rad:

0,6 kg na 100 kg telesne mase.

U stanju mirovanja, obroke treba prepoloviti.

Deklaracija (pdf)

Zemlja porekla/uvoza: Belgija, EU.

Dodatne informacije

Težina 20 kg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR SUPERFORCE dopunska hrana za konje, 20 kg”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend