CAVALOR dodatak ishrani za konje RESIST + VIT. C

-12%

CAVALOR dodatak ishrani za konje RESIST + VIT. C

CAVALOR hrana za konje RESIST VIT C

CAVALOR dodatak ishrani za konje RESIST + VIT. C

69.890,00 RSD 61.200,00 RSD

Na zalihama

69.890,00 RSD 61.200,00 RSD

Cavalor Resist + Vit C formulisan je da podrži imuni sistem vašeg konja.
Koristan je tokom perioda promene sezonske dlake i za nedavno uvezene konje.
Takođe se može koristiti za sprečavanje iritacije kože prilikom putovanja u toplije ili peščane sredine.

Šifra proizvoda: VLC6155 Oznake: , , Brend:

Opis

CAVALOR® RESIST + VIT C (obogaćen izolovanim proteinima surutke) – Professional Line

Koliko je vaš konj zaštićen od infekcije? Cavalor Resist pojačava imuni sistem.

Indikacije za upotrebu

Što je više konj izložen stresu tokom takmičarske sezone (kao što je čest transport i boravak u nepoznatom okruženju), to se njegov imunitet smanjuje. Ovo se naročito odnosi na konje za trke, skakanje, trke izdržljivosti. Ovi konji nose veći rizik od infekcije, jer imaju više kontakta sa brojnim drugim konjima u različitim okruženjima i izloženi su širokim bakterijskim i virusnim kulturama. To može rezultirati brzim širenjem virusa. Da bi se mogao boriti i prevazići infekciju, konj treba da izgradi svoj imunitet na nepoznate bakterije i viruse.

Dosledni treninzi, dobra kondicija i vreme za aklimatizaciju mogu sve pomoći konju da održi imunitet na neophodnom nivou. Veoma važan faktor je odgovoran program hranjenja. U periodima umora i stresa, telu je potrebno više specifičnih hranljivih materija. One uključuju supstance koje optimizuju unos i pojačavaju metabolizam kako bi se osigurala spremnost dostupnih hranljivih elemenata potrebnih za izgradnju imunološkog sistema, borbu protiv infekcije i suzbijanje alergijskih reakcija.

Sastav i sigurnost proizvoda

Cavalor Resist, hrana za oporavak i rekonvalescenciju, koriste profesionalni jahači i štale. Kombinuje specifične hranjive sastojke u visokokvalitetnim biološkim sastavima koje telo konja treba, posebno u periodima povećanog stresa, kako bi izgradilo i održalo adekvatan imunitet. Optimalni imunitet je najbolji mehanizam protiv virusne infekcije. Poznato je da su konji snažnog imuniteta manje podložni povredama. Cavalor Resist se takođe može pružiti kao ishrana u periodima oporavka.

Cavalor Resist Sadrži masne kiseline, visok nivo vitamina C, dodatne vitamine, bilje i nukleotide. Cavalor Resist je obogaćen izolovanim proteinima surutke, jedinjenjem sa imunostimulirajućim svojstvima.

Doziranje

Dajte sve do potpunog oporavka, ali najmanje 4 nedelje.

– Konkurencijski konji: 30-50 grama po životinji dnevno (= 2-3 vrećice od 17 grama)

– Poniji i rekreativni konji: 25 grama po životinji dnevno (= 2 vrećice od 17 grama)

Maksimalna doza po životinji dnevno: 102 grama (= 6 vrećica)

Pakovanje : kutija 5 kg.

Neto: 5 kg.

Zemlja porekla: Belgija, EU.

Deklaracija (pdf dok.)

Dodatne informacije

Težina 5 kg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR dodatak ishrani za konje RESIST + VIT. C”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend