CAVALOR PROGROW dodatak ishrani za ždrebad i kobile

CAVALOR PROGROW dodatak ishrani za ždrebad i kobile

CAVALOR dodatak ishrani za ždrebad i kobile PROGROW

CAVALOR PROGROW dodatak ishrani za ždrebad i kobile

8.990,00 RSD16.300,00 RSD

Na zalihama

8.990,00 RSD16.300,00 RSD

  • Peletirani dodatak ishrani
  • Namenjen za ždrebad, mlade konje i ždrebne kobile
  • Zadovoljava povećane potrebe za specifičnim materijama tokom gestacije, laktacije i rasta
  • Obogaćen vitaminima, mineralima
  • Može se davati sa uobičajenom hranom
  • Efikasan u primeni i kod  konja starijih od 1 godine kod kojih postoji povećana potreba za kvalitetnim gradivnim materijama
  • Pakovanje 5 i 25 kg.
Očisti

Opis

Tokom gestacije organizam kobile obezbeđuje važne gradivne materije za razvoj ždrebeta koje su nephodne za napredovanje i zaštitu još nerođenog ždrebeta.
Tokom laktacije kobila mlekom snabdeva ždrebe svim neophodnim hranljivim sastojcima tako da ždrebe koje raste i mlad konj mogu da razviju snažan lokomotorni sistem i dobru prirodnu otpornost. Da bi kobila obezbedila sve neophodne materije za ždrebe njen organizam zahteva izbalansiran kompleks minerala i amino kiselina velike biološke vrednosti. Ako postoji nedostatak tih sastojaka u osnovnoj hrani ili ako se teže apsorbuju, javiće se nedostatak gradivnih materija. Kao posledica javlja se nepravilan razvoj i lošiji kvalitet kostiju i zglobova ždrebeta i mladog konja, ili slaba kondicija kobile.
Od presudnog je značaja da i kobila (tokom poslednja 3 meseca ždrebnosti i prva tri meseca laktacije) i ždrebe u prvim mesecima dobijaju dodatnu količinu gradivnih materija jer im u ovom periodu treba više.

Sastav i sigurnost proizvoda:
Cavalor Breeding je mešavina biološki najkvalitetnijih sastojaka koji zadovoljavaju povećane potrebe za specifičnim materijama tokom gestacije, laktacije i rasta( do 3 godine). Cavalor Breeding takođe sadrži (pogledati pakovanje za tačne vrednosti) vitamin A, D3, E, K3, B1, B2, B3, PP, B6, B12, H-biotin, folnu kiselinu, holin, gvoždje, bakar, cink, mangan, jod, kobalt, selen, magnezijum, kalcijum, fosfor, natrijum, kalijum, lizin, metionon, cistin, treonin, triptofan.

Zahvaljujući svom izuzetnom sastavu Cavalor Breeding se može davati sa uobičajenom hranom. Cavalor Breeding je takođe veoma efikasan u primeni i kod konja starijih od 1 godine kod kojih postoji povećana potreba za kvalitetnim gradivnim materijama.

Doziranje:
-ždrebne kobile i kobile koje doje 200-250 g dnevno
-ždrebad 100g dnevno
-mladi konji 150-250 g dnevno
-konji 100-200 g dnevno
-poni konji 100g dnevno.

Maksimalna dnevna doza je dvostruka preporučena doza.

Zemlja porekla/uvoza: Belgija, EU.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Pakovanje / Težina

,

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR PROGROW dodatak ishrani za ždrebad i kobile”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend