CAVALOR dodatak ishrani za konje MUSCLE FIT

CAVALOR dodatak ishrani za konje MUSCLE FIT

CAVALOR dodatak ishrani za konje MUSCLE FIT

CAVALOR dodatak ishrani za konje MUSCLE FIT

271,00 RSD35.190,00 RSD

Na lageru

271,00 RSD35.190,00 RSD

Mišićni grčevi, ukočenost –prave atlete znaju sve o tome. Preveliko nakupljanje mlečne kiseline je uzrok.

Očisti

Opis

Mišićni grčevi, ukočenost –prave atlete znaju sve o tome. Preveliko nakupljanje mlečne kiseline je uzrok.
Jahači koji ne obrate posebnu pažnju i na svoju kondiciju mogu takođe imati sličnih problema.
Top takmičarski konji su iskusili isti problem barem jednom,a što je nivo takmičenja viši to je važnije sprečavanje povećanog stvaranja mlečne kiseline; ako se i stvori veoma je bitno da je njeno uklanjanje brzo i efikasno. Opasnosti od neprepoznavanja, nesprečavanja i rešenje mišićnih problema su dobro poznati: gubitak kondicije, nemogućnost učešća u takmičenjima, povrede i moguć čak i kraj učešća u takmičenjima. Jedno rešenje- Muscle Fit – obezbeđuje specifične nutritivne elemente koji onemogućavaju produkciju mlečne kiseline i stimulišu njeno uklanjanje iz mišića.
Takmičarski konji imaju veću potrebu za tim nutritijentima. Takođe, konji koji su imali mišićnih problema ranije će stalno biti hipersenzitivni i zato imati povećane potrebe za ovim hranljivim materijama. Davanje Cavalor Muscule Fit-a par dana (2-3 dana) pre većih napora rezultira boljom mišićnom aktivnošću.

Sastav:

Pre više od 10 godina Cavalor je predstavio Cavalor Muscle, koji je broj jedan u konjičkom svetu. Sastav je postepeno menjan i prilagođavan tokom godina. Zasnovano na najnovijim naučnim istraživanjima ,Muscle Fit je razvijen kao još kompletniji, još efikasniji i potpuno fokusiran na takmičarske konje. Cavalor Muscle Fit sadrži strogo birane nutritivne elemente koji obezbeđuju supstance koje sprečavaju proizvodnju mlečne kiseline i razlažu i pomažu uklanjanje nakupljene mlečne kiseline relativno brzo čak i u težim stanjima. Cavalor Muscle Fit ima i jako anti-inflamatorno dejstvo.
Cavalor Muscle Fit je skoro obogaćen sa GlutaSyn-om, novim imuno kompleksom koji utiče na mišićnu aktivnost svojim antioksidativnim svojstvima. GlutaSyn je registrovana robna marka Apperon Inc.
Sastav Cavalor Muscule Fit-a je kompleks vitamina, minerala, biljaka aminokiselina, sulfur prekusora, prirodnih antioksidanata i drugih nutritijenata- i čini ovaj proizvod vredan poštovanja. Za precizno doziranje i duže trajanje Cavalor Muscle Fit se pakuje u male kesice. Muscle FIT sadrži vitamin E, B1, B2, B12, B15; biljke; oligo-elemente –mangan, cink, selen; kalcijum, natrijum, magnezijum, lizin, metionin (pogledati pakovanje za tačne vrednosti).

Doziranje:

Dve kesice(30 g) dnevno po životinji pomešano u hranu. Cavalor Muscule Fit se može davati preventivno nekoliko dana pre većih napora kao prevencija upale mišića ili 3-4 nedelje u slučajevima kada se ona primeti kasnije.

Maksimalna doza po životinji je 120 g dnevno.

Dodatne informacije

Težina 15 kg
Pakovanje / Težina

,

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR dodatak ishrani za konje MUSCLE FIT”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend