CAVALOR dodatak ishrani za konje HEPATO 250 ml

CAVALOR dodatak ishrani za konje HEPATO 250 ml

CAVALOR dodatak ishrani za konje HEPATO 250 ml

CAVALOR dodatak ishrani za konje HEPATO 250 ml

4.490,00 RSD

Na zalihama

4.490,00 RSD

Cavalor Hepato Liq je preparat za konje koji sadrži prirodne supstance koje kao dodatak dnevnoj porciji, igraju veoma važnu ulogu u zaštiti i regeneraciji jetre i bubrega i poboljšanje njihove funkcije. Na pr.

Opis

Cavalor Hepato Liq je preparat za konje koji sadrži prirodne supstance koje kao dodatak dnevnoj porciji, igraju veoma važnu ulogu u zaštiti i regeneraciji jetre i bubrega i poboljšanje njihove funkcije. Npr. lučenje žučnih soli je stimulisan. Specifičan sastav Cavalo Hepato Liq osigurava da se te supstance lako apsorbuju. U mnogim slučajevima se rezultati veoma brzo jasno uočavaju nakon samo jedne nedelje primene. Aktivni takmičarski konji sa veoma teškim takmičarskim rasporedom češće koriste Cavalor Hepato Liq tokom perioda odmora između ili nakon intenzivnog vežbanja.
Cavalor Hepato Liq sadrži vitamine C, A, B12, folnu kiselinu, treonin, cistin, metionin-pogledati pakovanje za bliže informacije.

Doziranje:

Raspršiti 20 ml preko dnevne porcije 7 dana. Ako je neophodno ovo se može ponoviti u intervalima od 21 dan. Maksimalna doza je 50 ml dnevno po životinji.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR dodatak ishrani za konje HEPATO 250 ml”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte
MrPET WUpWhatsApp
MrPET ViberViber