CAVALOR dodatak ishrani za konje ARTRI MATRIX

CAVALOR dodatak ishrani za konje ARTRI MATRIX

CAVALOR dodatak ishrani za konje ARTRI MATRIX

CAVALOR dodatak ishrani za konje ARTRI MATRIX

19.700,00 RSD

Na zalihama

19.700,00 RSD

Cavalor Artri Matrix obezbeđuje jedinstveno i univerzalno rešenje za sve probleme povezane sa kostima, kapsulama, tetivama, mišićnim tkivom, hrskavicama i sinovijalnom tečnošću. Cavalor Artri Matrix je široko korišćen dodatak ishrani u vrhunskom konjičkom sportu.

Opis

Cavalor Artri Matrix obezbeđuje jedinstveno i univerzalno rešenje za sve probleme povezane sa kostima, kapsulama, tetivama, mišićnim tkivom, hrskavicama i sinovijalnom tečnošću. Cavalor Artri Matrix je široko korišćen dodatak ishrani u vrhunskom konjičkom sportu.
Cavalor Atri Matrix se može koristiti kada postoji povećana potreba za specifičnim nutritivnim elementima za lokomotorni sistem( u periodima deficita izazvanog akutnim ili strukturnim problemima).

Cavalor Artri Matrix radi na nekoliko nivoa:

Obezbeđuje hranljive materije koje zahtevaju zglobovi i sinovije da bi bili u dobrom stanju.
Ima jako antiinflamatorno dejstvo.
Smanjuje viskozitet krvi i na taj način omogućava bolji transport nutritijenata u sasvim male krvne sudove zgloba i takođe povećava transport toksina iz zglobova.
Stimuliše otpornost organizma prema auto-imunim reakcijama.

Cavalor Artri Matrix se takođe može davati konjima koji imaju osetljiv lokomotorni sistem, konjima koji se izlažu veoma teškom radu, kod nutritivnih deficita ili nedovoljnog unosa ili sinteze. Rezultati? Kada organizam konja ponovo dobije veliki izbor esencijalnih supstanci na raspolaganje, veoma brzo se njegov lokomotorni sistem vraća u normalno stanje.

Sastav i sigurnost proizvoda:

Cavalor Artri Matrix obogaćuje ishranu izuzetno širokom paletom specifičnih albumina koji su dobro pripremljeni za zadatak koji treba da obave. Cavalor Artri Matrix sadrži glukozamine, hondroitin sulfat i hijaluronsku kiselinu i mikrokristaline hidroksi apetite (MCHC). Cavalor Artri Matrix dalje sadrži tipične minerale, vitamine i aminokiseline koji igraju ključnu ulogu u izgradnji kostiju, hrskavice, tetiva, sinovijalne tečnosti… Zahvaljujući dodatku Omega masnih kiselina, važni fiziološki procesi su stimulisani i odvijaju se na pravi način. Kolostrum obezbeđuje male peptide sa imunostimulativnim dejstvom i faktorima rasta. Prisustvo biljaka i drugih elemenata kompletiraju ovaj izuzetano bogat dodatak hrani.

Cavalor Atri Matrix snabdeva konje sa povećanim potrebama brzo i efikasno i daje dugotrajan efekat. Preporučljivo je da se konsultujete sa specijalistom pre nego što počnete koričćenje ovog preparata. Uz konsultaciju sa specijalistom Cavalor Artri Matrix se može davati tokom dužeg perioda da bi se obogatila ishrana.

Doziranje:

  • Poniji – 1 kesica dnevno po životinji (15 g)
  • Konji – 2 kesice dnevno po životinji (30 g)
  • Takmičarski konji – 3 kesice dnevno po životinji (45 g).

Za postizanje optimalnih rezultata dajte duplu dozu tokom prve nedelje. Nakon prvog davanje nastavite sa aplikacijom kontinuirano do postizanja potpunog oporavka, a najmanje 8 nedelja. Ako je potrebno ponovite normalnu dozu svakih 6 meseci po 30 dana. Maksimalna doza po životinji dnevno je 90 g (6 kesica). Nastavak tretmana sa preparatom Cavalor Atri Base je moguć kada se uzrok infekcije i simptomi otklone.

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “CAVALOR dodatak ishrani za konje ARTRI MATRIX”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend