Biogance dodatak ishrani Phytocare Vital – vitalnost 200 ml

Biogance dodatak ishrani Phytocare Vital – vitalnost 200 ml

Biogance dodatak ishrani Phytocare Vital - vitalnost  200 ml

Biogance dodatak ishrani Phytocare Vital – vitalnost 200 ml

1.064,00 RSD

Na zalihama

1.064,00 RSD

• Dodatak ishrani za pse i mačke
• Poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma
• Obogaćeno vitaminima A, E i D
• Poboljšava imuni sistem Vraća vitalnost i energiju
• Zapremina: 200 ml.

Frendli popust na količinu
1 2-4 5-9 10+
-0% -3% -7% -10%

Opis

Phytocare VITAL je preparat namenjen psima i mačkama koji poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma.
Sadrži riblje ulje, koje je bogato prirodnim vitaminima A, E i D. Poboljšava imuni sistem i na taj način vraća vitalnost i energiju. Takođe sadrži ulje semenki grožđa, antioksidante, magnezijum i gvožđe.

Sastav: ulje repice, ulje jetre bakalara, aromu, antioksidant (mešavina tokoferola), oligo elemente: Mangan (glukonat), gvožđe (glukonat).

Uputstvo za upotrebu: promućkati pre upotrebe. Pomešati sa hranom jednom dnevno.

Preporučena dnevna količina:
<10 kg ..................................... 2,5 ml 10-30 kg ..................................... 5 ml, > 30 kg ………………………………. 7,5 ml.

Upozorenje: ovaj preparat ne zamenjuje raznovrsnu ishranu niti tretmane sa lekovima! Ne prekoračivati dnevnu dozu! Čuvati van domašaja dece! Čuvati na hladnom, suvom mestu, dalje od svetlosti!
Phytocare dodaci ishrani su napravljeni od 100% prirodnih sastojaka. Za dobrobit naših ljubimaca, i kako bi pomogli u promovisanju zdrave ravnoteže metabolizma, Biogance labaratorije su formulisale niz zdravstvenih dodataka. Phytocare tečni rastvori su pogodni i laki za upotrebu, jednostavnim dodavanjem u hranu ili vodu.

Zemlja porekla: Francuska, EU

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Biogance dodatak ishrani Phytocare Vital – vitalnost 200 ml”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend