Biogance dodatak ishrani Phytocare Digest – poboljšava proces varenja 200 ml

Biogance dodatak ishrani Phytocare Digest – poboljšava proces varenja 200 ml

Biogance dodatak ishrani Phytocare Digest - poboljšava proces varenja 200 ml

Biogance dodatak ishrani Phytocare Digest – poboljšava proces varenja 200 ml

1.064,00 RSD

Trenutno nema na stanju

1.064,00 RSD

• Dodatak ishrani za pse i mačke
• Sa ekstraktom čičkovog mleka, zelenog anisa i probiotika
• Pomaže da se poboljša proces varenja
• Promoviše ravnotežu crevne flore
• Smanjuje nadimanje i nadutost
• Pogodan za štence i za mačiće preko 3 meseca starosti
• Pakovanje: 200 ml.

Opis

Phytocare Digest formula sa ekstraktom čičkovog mleka, zelenog anisa i probiotika. Pomaže da se poboljša proces varenja, popravlja ravnotežu crevne flore i smanjuje nadimanje i nadutost.
Pogodan je za štenad i mačiće preko 3 meseca starosti.

Sastav: voda, aroma, sredstvo za zgušnjavanje ksantan guma, ekstrakt čičkovog mleka, ekstrakt anisa, biljni glicerin, kvasac, limunska kiselina, E202 (kalijum sorbat), E211 (natrijum benzoat).

Uputstvo za upotrebu: promućkati pre upotrebe. Pomešati sa hranom jednom dnevno.

Preporučena dnevna količina:

< 5 kg ............................................ 5 ml 5-10 kg ....................................... 7,5 ml 10-30 kg ...................................... 10 ml > 30 kg …………………………………. 15 ml.

Upozorenje: ovaj preparat ne zamenjuje raznovrsnu ishranu niti tretmane sa lekovima! Ne prekoračivati dnevnu dozu! Čuvati van domašaja dece! Čuvati na hladnom, suvom mestu, dalje od svetlosti!

Phytocare dodaci ishrani su napravljeni od 100% prirodnih sastojaka. Za dobrobit naših ljubimaca, i kako bi pomogli u promovisanju zdrave ravnoteže metabolizma, Biogance labaratorije su formulisale niz zdravstvenih dodataka. Phytocare tečni rastvori su pogodni i laki za upotrebu, jednostavnim dodavanjem u hranu ili vodu.

Zemlja porekla: Francuska, EU

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Biogance dodatak ishrani Phytocare Digest – poboljšava proces varenja 200 ml”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend