Artroflex, vitaminski dodatak ishrani za pse

Artroflex, vitaminski dodatak ishrani za pse

Artroflex, vitaminski dodatak ishrani za pse

Artroflex, vitaminski dodatak ishrani za pse

1.200,00 RSD

Na lageru

1.200,00 RSD

Služi za obnavljanje mekih tkiva, hrskavica i zglobova.

ARTROFLEX se koristi za: ublažavanje znakova upale i bolova pri akutnim i hroničnim poremećajima mišićno – koštanog sistema  psa, suzbijanje bolova i protivupalno (antiinflamatorno) kod postoperativnih edema.

Pakovanje: 60 tableta (1 tableta 750 mg)

Frendli popust na količinu
1 2-4 5-9 10+
-0% -3% -7% -10%

Opis

Degenerativni procesi, kao artroza ili displazija, najčešći su uzroci funkcionalnih premećaja u kretanju pasa.

Oni započinju oštećenjem hrskavice u zglobu, čija je uloga ublažavanje trenja meðu kostima.

Važnu ulogu u tome ima i sinovijalna tečnost koja osim toga osigurava i pravilnu razmenu hranjivih materija za normalnu funkciju hrskavice.

U slučaju artroze, ove funkcije su narušene i kosti se bolno dodiruju. Iritirani periost reaguje upalom (artritis) i kasnijom deformacijom. Tako je funkcija zgloba progresivno i teško narušena.

Zemlja porekla: Srbija – KUPUJMO DOMAĆE!

Način upotrebe: 1 tbl. na 10 kg TM, jednom dnevno.

Napomene:

U zapuštenim slučajevima može se razviti i osifikacija i permanentna ukočenost.

Često je zahvaćeno više zglobova. Artroza (Artrosis, Osteoarthrosis) je degenerativno reumatsko oboljenje zglobova koje se karakteriše promenama na zglobnoj hrskavici, a zatim i na koštanim strukturama zgloba.

U zglobnoj hrskavici dolazi do promena u hemijskoj građi pa se gubi vitalnost, debljina i elastičnost zglobne hrskavice, stvaraju se rascepi i dolazi do ljuštenja slojeva zglobne hrskavice.

Takođe delovi kosti ispod zglobne hrskavice počinju da bujaju i stvaraju trnasta koštana izbočenja tkz. Osteofite koji vrše pritisak na okolne strukture i izazivaju reakciju zglobne kapsule.

Navedene promene dovode do pojave bola i otežane pokretljivosti u zahvaćenom zglobu. Kod osteoartroze nisu razvijeni znaci upale tako da za razliku od zapaljenskog reumatizma ne dovode do potpune ukočenosti zgloba –ankiloze.

SASTAV 100 g 1 tableta (750 mg)
Glukozamin sulfat 40 g 300 mg
Hondroitin 13.33 g 100 mg
MSM 6.67 g 50 mg
Ostalo 40 g 300 mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Artroflex, vitaminski dodatak ishrani za pse”
Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend