Artroflex ULTRA STRONG GOLD, vitaminski dodatak ishrani za pse

IZDVAJAMO!

Artroflex ULTRA STRONG GOLD, vitaminski dodatak ishrani za pse

Artroflex ULTRA STRONG GOLD, vitaminski dodatak ishrani za pse

Artroflex ULTRA STRONG GOLD, vitaminski dodatak ishrani za pse

3.600,00 RSD

Na lageru

3.600,00 RSD

ZA ZDRAV MIŠIĆNO-KOŠTANI SISTEM VAŠEG PSA

Za obnavljanje hrskavice kod pasa, mekih tkiva i zglobova preporučujemo preparat Artroflex ULTRA ULTRA STRONG GOLD. U svom sastavu ima tri ključne komponente – glukozamin, hondroitin i MSM.

 • Ublažava znakove upale i bolova pri akutnim i hroničnim poremećajima mišićno – koštanog sistema psa
 • Suzbija bolove
 • Deluje protivupalno (antiinflamatorno) kod postoperativnih edema
 • Regeneriše zglobove
 • Jača tetive
 • Regeneriše hrskavicu i doprinosi očuvanju njene elastičnosti

Pakovanje: 90 tableta

Frendli popust na količinu
1 2-4 5-9 10+
-0% -3% -7% -10%

Opis

Glukozamin za pse je potreban u situacijama u kojima Vaš pas ima problema sa kretanjem usled oštećenih ili obolelih zglobova, izazvanim trošenjem hrskavice, istegnućem tetiva ili oslabljenim ligamentima, primarni vid terapije svakako podrazumeva uzimanje preparata koji u svom sastavu imaju glukozamin, hondroitin i MSM (metilsulfonilmetan).

Glukozamin je jedan od bitnih gradivnih blokova hrskavice i igra važnu ulogu u formiranju površina zglobova, tetiva, ligamenata, sinovijalne tečnosti, kože. Takođe je jedan od ključnih faktora u biohemijskoj sintezi proteina i lipida, od čega su verovatno najvažniji hitosan i hitin, koji čine osnovu egzoskeleta kod mnogih životinjskih vrsta (naročito kod zglavkara). Glukozamin se najčešće konzumira u formi glukozamin-sulfata, koji je široko dostupan za redovnu primenu, sa primarnom funkcijom podsticanja oporavka zglobova kroz regeneraciju hrskavice.

Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka, što je veoma važno, jer hrskavicu ishranjuje krvotok i doprinosi njenoj većoj elastičnosti. Takođe, sprečava dejstvo enzima koji dovode do razgradnje hrskavice i stimuliše proizvodnju kolagena.

MSM (metilsulfonilmetan) je važan za formiranje keratina, kolagena i elastina, koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, dlaci, noktima i koristi telu u uklanjanju toksina, uključujući akumuliranu mlečnu kiselinu. Dramatično smanjuje vreme oporavka nakon napornog vežbanja ili prekomernog rada.

ARTROFLEX ULTRA STRONG GOLD se koristi za ublažavanje znakova upale tetiva i vezivnog tkiva, ukočenosti zglobova i bolova izazvanih spondilozom i artritisom. Preparat se može koristiti i preventivno, u skladu sa propisanim dozama.

ZA ZDRAV MIŠIĆNO-KOŠTANI SISTEM VAŠEG PSA

ARTROFLEX ULTRA STRONG GOLD je preparat koji služi za obnavljanje mekih tkiva, hrskavica i zglobova. U svom sastavu ima tri ključne komponente – glukozamin, hondroitin i MSM (metilsulfonilmetan) – koje u sadejstvu daju najbolje moguće rezultate u očuvanju, prevenciji i lečenju bolesti mišićno-koštanog sistema kod pasa.

Detaljnije o svakoj od navedenih komponenti možete pročitati u opisu proizvoda.

KAKO GLUKOZAMIN ZA PSE ARTROFLEX DELUJE?

 • Ublažava znakove upale i bolova pri akutnim i hroničnim poremećajima mišićno – koštanog sistema psa
 • Suzbija bolove
 • Deluje protivupalno (antiinflamatorno) kod postoperativnih edema
 • Regeneriše zglobove
 • Jača tetive
 • Regeneriše hrskavicu i doprinosi očuvanju njene elastičnosti
 • Održava normalnu funkciju zglobova

Preparat se može koristiti preventivno, čak i kroz dnevnu suplementaciju, sa ciljem sprečavanja problema u gorenavedenim situacijama i periodima, ali je bitno pridržavati se propisane doze.

ARTROFLEX ULTRA STRONG GOLD (1 tbl -2000mg) je proizvod koji nudimo i u slabijoj dozi ARTROFLEX  (1 tbl – 750 mg).

Zemlja porekla: Srbija – KUPUJMO DOMAĆE!

Način upotrebe: 1 tableta na 25 kg telesne mase

Pakovanje: 90 tableta (1 tableta 2000mg)

Napomene:

U zapuštenim slučajevima može se razviti i okoštavanje i permanentna ukočenost. Često je zahvaćeno više zglobova.

Artroza (Artrosis, Osteoarthrosis) je degenerativno reumatsko oboljenje zglobova koje se karakteriše promenama na zglobnoj hrskavici, a zatim i na koštanim strukturama zgloba.

U zglobnoj hrskavici dolazi do promena u hemijskoj građi pa se gubi vitalnost, debljina i elastičnost zglobne hrskavice, stvaraju se rascepi i dolazi do ljuštenja slojeva zglobne hrskavice.

Takođe delovi kosti ispod zglobne hrskavice počinju da bujaju i stvaraju trnasta koštana izbočenja tzv. osteofite koji vrše pritisak na okolne strukture i izazivaju reakciju zglobne kapsule.

Navedene promene dovode do pojave bola i otežane pokretljivosti u zahvaćenom zglobu. Kod osteoartroze nisu razvijeni znaci upale tako da, za razliku od zapaljenskog reumatizma, ne dovode do potpune ukočenosti zgloba – ankiloze.

SASTAV 100 g 1 tableta (2000 mg)
Glukozamin sulfat 50 g 1000 mg
Hondroitin 15 g 300 mg
MSM 7,5 g 150 mg
Hijaluronska kiselina 1,5 g 30 mg
Magnezijum stearat 3 mg 60 mg
Ostalo 23 g 460 mg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Artroflex ULTRA STRONG GOLD, vitaminski dodatak ishrani za pse”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas ( 09 - 20 h )
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend