ANIVITAL Cani Derm® vitamini i minerali za bolji kvalitet kože i dlake vašeg psa, 120 tableta

ANIVITAL Cani Derm® vitamini i minerali za bolji kvalitet kože i dlake vašeg psa, 120 tableta

ANIVITAL Cani Derm® vitamini i minerali za bolji kvalitet kože i dlake vašeg psa, 60 tableta

ANIVITAL Cani Derm® vitamini i minerali za bolji kvalitet kože i dlake vašeg psa, 120 tableta

4.790,00 RSD

Na zalihama

4.790,00 RSD

Problemi vezani za kožu i kvalitet dlake.

Frendli popust na količinu
1 2-4 5-9 10+
-0% -3% -7% -10%

Opis

CaniDerm tablete preporučuju se u slučajevima:

 • suva dlaka, bez sjaja
 • lomljiva i krhka dlaka, poremećaji pigmentacije, problemi prilikom linjanja
 • gubitak dlake
 • iritacije kože, kožne upale
 • alergijske reakcije kože
 • osetljive ili oštećene šape
 • žuljevi, ogrebotine, ugrizi.

Kvalitetna dlaka – ogledalo zdravlja psa

Dlaka vašeg ljubimca, bez obzira da li je duga ili kratka, odražava njegovo zdravlje. Problematična dlaka, nešto je što će svaki vlasnik iskusiti u određenom periodu života svog ljubimca i  taj problem treba rešiti što pre. I pored najbolje nege, razni faktori mogu uzrokovati neugodne iritacije kože, često u kombinaciji sa svrabom i upalnim reakcijama:

 • kožni paraziti (buve, grinje)
 • hormonalna neravnoteža
 • prekomerno nastajanje gljivica i bakterija na koži kao rezultat oslabljenog imuniteta
 • neravnoteža hranjivih materija koje se unose u organizam
 • alergijske reakcije na grinje, buve, prehranu itd.

Upotreba i doziranje:

Dajte psu jednu i po tabletu na 10 kg telesne težine dnevno. Davanje CaniDerm® tableta vrlo je jednostavno jer ih pas uzima kao poslasticu. Tretman traje najmanje 4-6 nedelja. CaniDerm® tablete su potpuno prirodne.

Sastojci:

CaniDerm® tablete su efikasna kombinacija različitih prirodnih materija koje imaju pozitivan učinak na zdravlje, ali i na kvalitet kože i dlake.

Cinkova amino kiselina

(Dodatak: 1.100 mg/kg – jednako je 4 mg cinka u organskom obliku na 10 kg težine psa ako se daje preporučena doza). Cink je sastavni deo raznih enzima. Njegov nedostatak očituje se preko krastave i rasečene kože (parakeratoza), slabljenjem pigmentacije, ppadanjem dlake i sl. Dodatak cinka, psima koji pate od raznih dermatoza, pokazao se vrlo efikasnim za zdravlje kože i dlake. Iskorišćenje cinka, kao organskog spoja, veće je 4-5 puta od anorganskog.

Biotin

(Dodatak: 830.000 mcg/kg – jednako je 3.000 mcg na 10 kg težine psa ako se daje preporučena doza). Biotin (vitamin H) neophodan je za sintezu keratina, osnovne materije epitela kože, dlake i kandži. Nedostatak se ogleda u prebrzom pojavljivanju sedih dlaka, suvoj dlaci bez sjaja, lomljivoj dlaci, krastavoj koži, kao i sekundarnim upalama sa svrabom i krastama. Zdrav pas većinu biotina dobija iz mikroskopskih sinteza u debelom crevu. Poboljšanja su brzo vidljiva kod pasa sa gore navedenim problemima, nakon uzimanja velikih koncentracija biotina kao dodatka hrani.

Omega-3 masne kiseline

(Dodatak: poseban koncentrat ribljeg ulja sa visokim udelom omega-3 masnih kiselina). Visok udio omega-3 masnih kiselina omogućava da se prirodnim putem reguliše reakcija organizma na upalu. Ciljani dodatak hrani u obliku omega-3 masnih kiselina, zbog toga se preporučuje pri tretiranju pasa sa upalnim reakcijama kože, da bi se poboljšao kvalitet i sjaj dlake.

Pivski kvasac

Sadrži prirodni kompleks različitih vitamina i minerala, koji dokazano imaju pozitivno delovanje na kožu i dlaku:

 • kompleks vitamina B (pivski kvasac je osnovni sastojak s najvećim udelom vitamina C)
 • organski elementi u tragovima kao što su gvožđe, cink, bakar, mangan i selen
 • pantotenska kiselina (važna za funkciju kože i pigmentaciju)

Esencijalne amino kiseline

Pomažu metabolizmu belančevina i važne su za kvalitet kože i dlake.

Zemlja porekla: Nemačka, EU

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “ANIVITAL Cani Derm® vitamini i minerali za bolji kvalitet kože i dlake vašeg psa, 120 tableta”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend