AMIGARD sredstvo protiv buva i krpelja Spot-on 3 ampule za pse iznad 30 kg

AMIGARD sredstvo protiv buva i krpelja Spot-on 3 ampule za pse iznad 30 kg

AMIGARD sredstvo protiv buva i krpelja Spot-on 3 ampule za pse iznad 30 kg

AMIGARD sredstvo protiv buva i krpelja Spot-on 3 ampule za pse iznad 30 kg

2.690,00 RSD

Na zalihama

2.690,00 RSD

Amigard Spot-on prirodno sredstvo protiv buva i krpelja

Opis

Amigard Spot-on prirodno sredstvo protiv buva i krpelja.
Prirodan, nežan prema koži, visoko efikasan, prijatnog mirisa – 4 nedelje zaštite.

Vrste proizvoda:
– tuba za pse ispod 15 kg
– tuba za pse iznad 15 kg
– tuba za pse iznad 30 kg

Amigard Spot-on, prirodna odbrana od buva i krpelja, štiti vašeg ljubimca 4 nedelje od parazita. Nežan je za kožu i karakteriše ga najviša efikasnost čak i nakon kraćeg kupanja ili kiše, zahvaljujući jedinstvenoj vodootpornoj formuli.

AKTIVNI SASTOJCI: Neem tree ekstrakt (Margosa extract) 3,5%, dekanoinska kiselina (decanoic acid) (iz kokosovog ulja) 2,9%.

NAČIN UPOTREBE: Savijte vrh i odlomite ga, otvorite pipetu. Nanesite ceo sadržaj kap po kap, celom dužinom leđa životinje – otprilike na svaka 3 cm – od repa do vrata, direktno na kožu, razgrnuvši dlaku. Ne nanosite po krznu! Ne stavljajte više od jedne kapi na pojedinačnom mestu. Ne utrljavajte! Ponovo stavite Amigard Spot-on posle 4 nedelje zbog produžetka zaštite.

MERE OPREZA: Držite dalje od dece. Nemojte stavljati na otvorene rane ili kožne lezije. Nemojte nanositi pored njuške ili očiju. Posle nanošenja operite ruke. Ako proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah isperite sa dosta vode. Ako smetnje potraju, potražite medicinsku pomoć.
Koristite proizvod odgovorno. Pre upotrebe, uvek pažljivo pročitajte informacije o proizvodu.

Zemlja porekla: Švajcarska

3 kom.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “AMIGARD sredstvo protiv buva i krpelja Spot-on 3 ampule za pse iznad 30 kg”

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Dodali ste proizvod u korpu:

Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend