Dresura pasa (MOJ PAS)

Nazad na Tekstovi

Dresura pasa (MOJ PAS)

Trening sa psima podrazumijeva rad na socijalizaciji psa i uvođenje navika koje će omogućiti lakši suživot vlasnika sa njegovim psom.  Za period od 30 dana Vašeg psa svakodnevno učimo osnovnim komandama kao npr. : čekanje na mestu, dolazak na poziv, sedanje, ležanje, pravilan hod uz nogu, odlazak u boks, komanda ne, socijalizacija sa drugim psima, uz dogovor sa vlasnikom komande odbrane i napada  itd. Takođe, osim uvođenja osnovnih navika svakodnevno radimo sa Vašim psom na uspostavljanju psihičke stabilnosti.

Nakon završene obuke psa, obučavamo vlasnika psa  sa kratkim edukativnim kursom o načinu komunikacije sa njegovim psom i novim navikama koje je njegov pas stekao tokom obuke.

Vlasnika psa redovno informišemo o napretku psa sa fotografijama i video snimcima koje na kraju obuke poklanjamo  na dvd-u kao radni materijal sa vježbama koje smo radili sa psom.

Metoda kojom se koristimo u radu sa psima je isključivo pozitivna stimulacija kroz igru.

KONTAKT INFO

Za više informacija u vezi dresure vašeg psa javite se na :

www.dresurapsa.com
mydogserbia@gmail.com
+381 64 544 7778
SRBIJA-ČAČAK
Humano-dreser pasa Slaven Stevelić

Pogledajte naše video klipove o treningu sa psima

Preuzeto sa: MOJ PAS-dresurapasa.com

Ostavite odgovor

Nazad na Tekstovi
Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u RSD. PDV je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda i stanje zaliha na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Realizacija se vrši isključivo posle potvrde narudžbi! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Radi elektronskog unosa podataka ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Pitajte nas
Mr.PET WUpWhatsApp
Mr.PET ViberViber
Send this to a friend